TubeTech B.V.

TubeTech BV houdt zich bezig met lasersnijden van buisprofielen volgens klantspecificatie, tot een maximale lengte van 12.000 mm.

Fowler Westrup Netherlands B.V.

Fowler Westrup  is een vakkundige machinebouwer voor de zaadindustrie. Hun procestechnologieën en geavanceerde oplossingen bieden een breed scala aan mogelijkheden voor klanten in het hoogwaardige zaadsegment.

SMFR B.V.

Toeleverancier van verspanend werk en specialist in API-gecertificeerde schroefdraden.

Post Staalbouw B.V.

Post Staalbouw BV vervaardigd constructiewerken voor industriële en niet industriële doeleinden, waaronder de staal-. voedings-, aardolie-, raffinage- en chemische industrie als ook voor infrastructurele werken. Post Staalmontage BV voert de montage-, constructie- en onderhoudswerkzaamheden uit op locatie. Onderdeel van Facta Constructietechniek.

Royal Duyvis Wiener B.V.

Opgericht in 1885 en met het hoofdkantoor in Koog aan de Zaan, Nederland, is Royal Duyvis Wiener een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten binnen de wereldwijde cacao-, chocolade- en noten- en zadenverwerkende industrie. Koninklijke Duyvis Wiener levert industriële oplossingen aan de grootste bedrijven op de markt.

NTS Additive Manufacturing B.V.

NTS Additive Manufacturing B.V. houdt zich bezig met het 3D printen van (metalen)onderdelen om hun klanten een snellere en efficiëntere productie van conventioneleonderdelen aan te bieden.

Lamers High Tech Systems B.V.

Lamers High Tech Systems is een toonaangevend systeemintegrator en installatiebedrijf gespecialiseerd in ontwerp & engineering, productie, kwalificatie en constructie van vloeistof- en gastoevoersystemen, met een focus op ultra hoge zuiverheid toepassingen.

Gebr. Ligthart Carrosserie en Tankbouw B.V.

Ligthart is onder andere fabrikant van: aanhangwagens, opleggers, autotransporters, bergingsvoertuigen, tankwagens, containers, mobiele faciliteiten en constructiewerken. 

Machinefabriek Luyt B.V.

Producent, leverancier, dienstverlener voor de maritieme sector en allround toeleverancier. Productgroepen: scheepsbouw, motoren, lieren, scheepsuitrusting en filtersystemen.

Machinefabriek MFH B.V.

Machinefabriek MFH is een servicegericht toeleverancier van producten en diensten. Wij leveren enkele- en compleet samengestelde delen in staal, roestvast staal, aluminium en kunststof van enkelstuks tot series.