---

Optimol Lubrication kondigt distributie van CNC-LUB cartridges aan

Optimol Lubrication kondigt distributie van CNC-LUB cartridges aan

Optimol Lubrication, is verheugd de toevoeging van CNC-LUB cartridges aan hun uitgebreide productportfolio aan te kondigen.

De beste keuze in CNC Machine smering.
Optimol Lubrication is nu de officiële distributeur van CNC-LUB cartridges, de ideale navuloplossing voor het ingebouwde vetsmeersysteem van CNC-machines. Dit systeem is essentieel voor het smeren van alle bewegende delen, zoals assen, glijbanen en werktafels, binnen CNC-machines, om een soepele en efficiënte werking te garanderen. De cartridges zijn standaard gevuld met CNC-LUB’s nieuw ontwikkelde PU LF 100/0 vet, een premium polyurea-vet dat gekenmerkt wordt door uitzonderlijke anti-roest, anti-corrosieve en extreme drukbestendige eigenschappen. De geavanceerde formulering garandeert een langere levensduur van de apparatuur en optimale prestaties, zelfs in de meest veeleisende industriële omgevingen. Bovendien zijn deze cartridges compatibel met verschillende merken en modellen van CNC-machines, wat ze tot een veelzijdige oplossing maakt. Voor klanten met specifieke eisen biedt Optimol Lubrication een service voor het op maat vullen van deze cartridges met het gewenste vet.

One-Stop Shop voor alle smering.
Naast de CNC-LUB cartridges blijft Optimol Lubrication tevens ook uwvertrouwde distributeur van Castrol producten, waardoor het een one-stop shop is voor al uw CNC machine smeerbehoeften. Of het nu gaat om hoogwaardige metaalbewerkingsvloeistoffen voor productie of de even belangrijke vetten voor machineonderhoud, Optimol Lubrication biedt u complete oplossingen.

Optimol Lubrication is aanwezig op Metavak in Gorinchem op 1,2 en 3 oktober, Stand G104.